autopijaca.com – sajt za kupovinu i prodaju automobila

Autopijaca.com izbacila Android aplikaciju
Autopijaca.com, sajt specijalizovan za prodaju i oglašavanje polovnih automobila, prvi je u Srbiji koji svojim korisnicima nudi Android aplikaciju pod nazivom “Autopijaca” za brži pristup i lakši pregled auto-oglasa za prodaju polovnih vozila
Autopijaca.com, sajt specijalizovan za prodaju i oglašavanje polovnih automobila, prvi je u Srbiji koji svojim korisnicima nudi besplatnu mobilnu aplikaciju za Gugl Android pod nazivom “Autopijaca” za brži pristup i lakši pregled auto-oglasa za prodaju polovnih vozila.

Prateći najpopularnije softverske trendove i koristeći nove tehnologije Autopijaca.com omogućila je svojim korisnicima putem Android aplikacije “Autopijaca” brži pristup i lakši pregled auto-oglasa objavljenih na sajtu www.autopijaca.com, kao i praćenje novosti na ovoj virtualnoj auto-pijaci preko mobilnog telefona. Uz pretragu aktivnih oglasa, kojih u proseku ima više od 2.000, i pregled kataloga sa 30.000 modela novih automobila, putem aplikacije dostupna je i služba za podršku 24 časa dnevno svakog dana.

Aplikacija “Autopijaca” odmah je prihvaćena od strane Gugl Android Marketa (Gugl Plej), zvanične prodavnice Android mobilnih aplikacija, zadovoljavajući sve bezbednosne, kvalitativne i razvojne zahteve ove prodavnice. Android aplikacija “Autopijaca” u potpunosti je besplatna za preuzimanje i dostupna je svim korisnicima Interneta i vlasnicima telefona koji podržavaju operativni sistem Gugl Android i može se preuzeti preko Android Marketa, a odnedavno je dostupna i preko Telenor šopa.

Ovo je prva i osnovna verzija aplikacije koja služi za pregled najnovijih oglasa koju je prezentovala Autopijaca.com, ali već je u najavi nova verzija sa implementacijom naprednih sadržaja portala.

Pored toga što je to prvi sajt u Srbiji koji je prezentovao Android aplikaciju za auto-oglašavanje, Autopijaca.com je takođe i prvi sajt u Srbiji za prodaju automobila koji je za korisnike tablet uređaja bez operativnog sistema Android i Nokija OVI aplikacija napravio mobilnu verziju sajta na adresi m.autopijaca.com.

Autopijaca.com je veb-sajt specijalizovan za onlajn oglašavanje polovnih automobila, motora, transportnih vozila i auto-delova svih proizvođača. Svojim klijentima Autopijaca.com nudi pouzdanu platformu za kupovinu i prodaju vozila, osiguravajući pritom brzu prodaju i uspešnu potražnju. Servis oglašavanja je veoma jednostavan za korišćenje, prilagođen za detaljnu pretragu oglasa, dopunjen mnoštvom korisnih informacija, saveta i dodatnih usluga i potpuno je besplatan za fizička i pravna lica.

Najjedinostavniji način da preuzmete aplikaciju je putem QR koda priloženog ispod:

Podeli: