Sarajevska Pivara d.d.

(0)
Detalji

Sarajevska Pivara d.d. je renomirana kompanija za proizvodnju i distribuciju bezalkoholnih i alkoholnih pi─ça, sa ┼íirokim portfeljom brandova pi─ça – piva, vode i sokova.
Misija Sarajevske Pivare odra┼żava se kroz pobolj┼íanje kvalitete svakida┼ínjeg ┼żivota. Potro┼ía─Źima pru┼żamo ┼íiroku paletu visokokvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pi─ça, dugoro─Źno pove─çavamo vrijednost imovine, a zaposlenicima osiguravamo kreativno i ugodno radno okru┼żenje. Kompanija posluje na dru┼ítveno odgovoran i odr┼żiv na─Źin, smanjuju─çi negativne utjecaje na ┼żivotnu sredinu ÔÇô prirodu i okoli┼í, te uspostavu odgovornog odnosa prema svim sudionicima u poslovanju – kupcima, dobavlja─Źima, poslovnim partnerima, socijalnom okru┼żenju i drugim.
Sarajevska Pivara d.d. ─çe kroz svoju viziju postati vode─çi i glavni proizvo─Ĺa─Ź visokokvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pi─ça, sa vode─çim brendovima industrije piva i bezalkoholnih pi─ça. Zaposlenici su kvalitetno osposobljeni za proizvodnju i distribuciju proizvoda na zahtjevnom tr┼żi┼ítu modernog doba. Na┼íi zaposlenici uspje┼íno primjenjuju sisteme kvaliteta i usavr┼íavaju se u skladu sa zakonsim obavezama, vode─çi ra─Źuna o zahtjevima krajnjih potro┼ía─Źa.
Vode─çi se misijom i vizijom Sarajevska Pivara d.d. smatra temeljnim vrijednostima zadovoljstvo krajnjih potro┼ía─Źa, profitabilnost, dru┼ítvenu odgovornost te konstantan rast i odr┼żivi razvoj, i prema tim strate┼íkim ciljevima je orjentisano i poslovanje kompanije.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge sli─Źne lokacije