MAL INTERIJERI d.o.o.

(0)
Detalji

Poduzeće smo osnovano 2008. godine, sa sjedištem Fabijančićevoj ulici u Velikoj Gorici, bazirano na puno stručnog iskustva u izradi projekata, dizajniranju i opremanju interijera.
Ukoliko imate ideju kako bi Vaš namještaj trebao izgledati, mi ćemo ga izraditi prema Vašim željama.
Ukoliko nemate ideje, ali znate da biste nešto trebali promijeniti, tu je naš stručni tim dizajnera koji će rado savjetovati i funkcionalno opremiti svaki prostor, vođen Vašim željama i stvarnim potrebama.
U izradi projekata se koristimo najsuvremenijim tehnološkim dostignućima računalnog projektiranja u 2D i 3D okruženju, koristeći AutoCad, KitchenDraw, Corpus i Optimik (specijalizirani program za izračun rezanja materijala, koji drastično smanjuje troškove izrade).
Uz dizajniranje i opremanje interijera nudimo i usluge strojne obrade pločastih materijala, budući da je proizvodni prostor opremljen suvremenim, računalno kontroliranim strojevima (CNC).
Kuhinje po mjeri izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje. Prilikom dizajna kuhinja koristimo se računalnom 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju iz snova. U proizvodnji koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control – računalno navođene) strojeve da bi postigli najvecu moguću preciznost i kvalitetu izrade.

Kompletnu ponudu našeg poduzeća pogledajte na našoj službenoj web stranici – www.malinterijeri.com

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije