Bepro d.o.o.

(0)
Detalji

Firma Bepro se bavi izradom betonskih proizvoda jo┼í od 1988. godine. Od tada pa do danas osvojili smo proizvodnju vi┼íe od 500 proizvoda. Proizvodnja se dijeli u dva pravca: ma┼íinska serijska proizvodnja i ru─Źna ra─Ĺena betonska galanterija. Vlastita proizvodnja sirovine daje izuzetno konkurentne cijene na┼íih proizvoda na tr┼żi┼ítu. Visok nivo obrade i kvaliteta smo dobili zahvaljuju─çi stalnom radu na tehnolo┼íkom usavr┼íavanju.

Nakon 30 godina, svojim zalaganjem, entuzijazmom i visokim nivoom profesionalnosti nalazimo se me─Ĺu liderima na tr┼żi┼ítu betonskih proizvoda.

Odli─Źan smo izbor, kada se radi o poplo─Źavanju prilaza ku─çi, gara┼żi, pje┼í─Źanih staza, dvori┼íta, gradskih trgova, te ostalih javnih i privatnih povr┼íina.

Iz na┼íe siroke palete proizvoda izdvajamo cementne plo─Źe u varijantama kulira, kvarca i dvoslojne te oplo─Źnike, kocke, rubnjake i ivi─Źnjake, razne vrste dekorativnog kamena, stubove i ograde razli─Źitih namjena, saksije i ┼żardinjere, ro┼ítilje pecane i ─Źesme, te klupe i kante za otpatke kao i fontane i figure za ure─Ĺenje eksterijera.

Vodimo politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekolo┼íki potpuno prihvatljivih proizvoda. Sa puno ljubaznosti poku┼ía─çemo da udovoljimo Va┼íim ┼żeljama i potrebama, bilo da se radi o nabavci manje ili ve─çe koli─Źine betonskih proizvoda. Budite sigurni da ─çete u nama prona─çi pouzdanog partnera.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspješno realizovanih projekata naša su garancija.

KONTAKT

BEPRO DOO

bepro@blic.net

+387(51)501 111, 501 141

Fax: +387(51)501 788

BEPRO DOO P.J. BIJELJINA

beprobn@gmail.com

+387 66 673 171

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge sli─Źne lokacije