Selidbe i Prevoz Djoric

(0)
Detalji

Kada se odlučite na jedan važan i bitan korak, a to je selidba u novi stan, mi smo prava solucija za vas! U najkraćem roku i uz najpovoljnije cene ćemo vam pomoći da se prelesite sa osmehom u vaš novi dom!
Naš stručan i profesionalni tim, koji već godinama unazad uspešno obavlja svoj posao, po čemu smo i najpoznatiji, u saradnji sa vama pomoći vam i preseliti sve vaše omiljene stvari. Sa pažnjom i pakovanjem u posebne kutije, vaše stvari će bezbedno i brzo preći u novim dom. U saradnji sa vama ćemo sve stvari staviti tamo gde vi želite. Radimo montažu i demontažu stvari koje to zahtevaju. Preselićemo sve vaše omiljene stvari, kućne ljubimce, muzičke uređaje i belu tehniku bez koje se ne može a koja je inače velika i kabasta a za nas ne predstavlja problem već, naprotiv, zadovoljstvo zbog kojeg opstajemo i najbolji smo u ovom poslu!
Pozovite nas i uverite se sami u kvalitet naših usluga, a cenu ćemo formirati kako vama najviše odgovara. Nudimo vam popuste na velike količine i razdaljine.
Selidbe vršimo na teritiroji cele Srbije i Evrope. Sa najnovijim kombi i kamioskim vozilima vaša selidba dobija potpuno novi smisao.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije