Fast Rent a Car

(0)
Detalji

Fast Rent a Car agencija Vam nudi poslovnu uslugu u domenu pru┼żanja rent-a-car usluga.
Rent a Car Fast je osnovan u augustu 2015. godine u Sarajevu. Na┼í cilj je pru┼żiti Vam visoko profesionalnu uslugu uz mogu─çnost najma automobila po najni┼żoj mogu─çoj cijeni.Samo s nama ─çete dobiti odli─Źnu vrijednost za novac i fantasti─Źnu uslugu.
Mo┼żete nas kontaktirati 7 dana u sedmici. Na┼ía cijena je uvijek i kona─Źna cijena. Nikad ne dodajemo nikakvu proviziju na na┼íe cijene. Tako─Ĺer, ne zara─Źunavamo dodatak ako ┼żelite promijeniti svoju rezervaciju.

O našim uslugama

Rent a car Fast karakteri┼íe kvalitet voznog parka, cijene i uslovi za najam. Uz najam vozila je mogu─ç i najam profesionalnih i ljubaznih voza─Źa koji ─çe va┼í dolazak do krajnjeg cilja u─Źiniti sigurnim i prijatnim.
Na Va┼í zahtjev dostavi─çemo Vam vozilo na bilo koju adresu u Sarajevu, a na kraju najma ─çemo preuzeti unajmljeno vozila sa lokacije koja Vama najvi┼íe odgovara. Uslugu dostave i preuzimanja pru┼żamo i izvan Sarajeva, uz doplatu. Neophodna je rezervacija i dogovor.
Da bi iza┼íli u susret ┼żeljama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili smo vozni park za sva─Źije potrebe, kako u pogledu komfora, tako i u pogledu cijena.

Naša misija

Na┼ía misija je zadovoljan klijent. Zato Vam nudimo najjednostavnija, najbr┼ża i najjeftinija rent a car rje┼íenja.
Sa nama po─Źinje udobna i bezbjedna vo┼żnja do ┼żeljenog odredi┼íta.

Srda─Źan pozdrav,
Fast Rent a Car agencija Sarajevo

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge sli─Źne lokacije