Fast Rent a Car VIP profill

  • Fast Rent a Car
Fast Rent a Car agencija Vam nudi poslovnu uslugu u domenu pružanja rent-a-car usluga.
Rent a Car Fast je osnovan u augustu 2015. godine u Sarajevu. Naš cilj je pružiti Vam visoko profesionalnu uslugu uz mogućnost najma automobila po najnižoj mogućoj cijeni.Samo s nama ćete dobiti odličnu vrijednost za novac i fantastičnu uslugu.
Možete nas kontaktirati 7 dana u sedmici. Naša cijena je uvijek i konačna cijena. Nikad ne dodajemo nikakvu proviziju na naše cijene. Također, ne zaračunavamo dodatak ako želite promijeniti svoju rezervaciju.

O našim uslugama

Rent a car Fast karakteriše kvalitet voznog parka, cijene i uslovi za najam. Uz najam vozila je moguć i najam profesionalnih i ljubaznih vozača koji će vaš dolazak do krajnjeg cilja učiniti sigurnim i prijatnim.
Na Vaš zahtjev dostavićemo Vam vozilo na bilo koju adresu u Sarajevu, a na kraju najma ćemo preuzeti unajmljeno vozila sa lokacije koja Vama najviše odgovara. Uslugu dostave i preuzimanja pružamo i izvan Sarajeva, uz doplatu. Neophodna je rezervacija i dogovor.
Da bi izašli u susret željama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili smo vozni park za svačije potrebe, kako u pogledu komfora, tako i u pogledu cijena.

Naša misija

Naša misija je zadovoljan klijent. Zato Vam nudimo najjednostavnija, najbrža i najjeftinija rent a car rješenja.
Sa nama počinje udobna i bezbjedna vožnja do željenog odredišta.

Srdačan pozdrav,
Fast Rent a Car agencija Sarajevo
Adresa
Salke Lagumdžije 13, Sarajevo, 710001, , Bosna i Hercegovina
Porezni broj (ID, PIB, MB)
43
Kontakt osoba
Haris Biber
Telefon
+387 62 007 882,+387 62 991 901
Hits
1,788