Pogrebne usluge MILIC

(0)
Detalji

Pogrebno preduzeće Milić osnovano je sa ciljem da pruža najkvalitetnije pogrebne usluge, uz poštovanje dostojanstva, običaja, tradicije i poslednje želje pokojnika i njegove porodice i najbližih.

Težimo besprekornoj usluzi u najtežim trenutcima za porodicu i prijatelje pokojnika. Odgovorno, sigurno, al ii brzo i efikasno prikupljanje dokumentacije, sređivanje papira, prevoz pokojnika, međunarodne dozvole, organizovanje sahrane, obaveštavanje i informisanje javnosti o smrti pokojnika su usluge koje pružamo klijentima, kako bi oni imali snage i vremena za važnije stvari i kako bi se na miru oprostili od pokojnika. Na prvom mestu sun am želje klijenata, poštovanje poslednje želje i propisa i običaja. Svojim višedecenijskim iskustvom uvek smo tu da damo savet i poštedimo porodicu svih poslova kojima u najtežem trenutku ne bi trebalo da se bavi. Tokom višedecenijskog rada, stvorili smo ugled odgovorne, efikasne, tačne i uređene firme u koju možete imati puno poverejne. Zahvaljujući poverenju klijenata, kvalitetu pogrebne usluge i ugledu koji smo stekli, pogrebno preduzeće Milić je od malog porodičnog posla ubrzo preraslo u veliku firmu kakva je danas. U međuvremenu ostvarujemo saradnju sa firmom Schmidt und Partner iz Frankfurta, a cilj nam je oduvek bio da kvalitet pogrebne usluge podignemo na nivo evropskih standarda, ali da i dalje ostanemo pristupačni svakome, a naročito ljudima u dijaspori.

Prateći evropske i svetske trendove, ali i realne potrebe klijenata različitih kulturnih miljea, religija i običaja, neprekidno proširujemo i usavršavamo svoje usluge. Tokom svih ovih godina vrlo uspešno poslujemo i sve vreme opstajemo i napredujemo na zahtevnom tržištu Evropske unije, što je još jedan od pokazatelja kvaliteta naših usluga.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije