Salon keramike ENMON Sarajevo

(0)
  • Butmirska cesta 31, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Kanton Sarajevo, 71000, Bosna i Hercegovina
  • +387 33 763 875 (Enmon Sarajevo)
  • ilidza@enmon.ba (Enmon Sarajevo)
    • :
Detalji

Enmon Sarajevo d.o.o. je osnovan u novembru 2005. godine u Banjaluci i član je Enmon grupe. Preduzeće se bavi uvozom, izvozom i trgovinom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila.

Na nivou grupe Enmon Banja Luka ima i sopstvenu proizvodnju ljepila za keramičke pločice i granitnu keramiku ENOKOL, fug masa u svim bojama ENOFUG kao i kupaonskog namještaja ROPER.

Proizvodni pogoni nalaze se u Kragujevcu, a proizvodi su atestirani od strane instituta IMS. Trenutno u sastavu Enmona posluju centar u Banjaluci gdje je smještena i direkcija preduzeća i novootvoreni centar u Bijeljini, a radi se i na uspostavljanju franšizne mreže.

Uprava je podjeljena u sektore nabavke, prodaje, knjigovodstva i IT sektor. Centri raspolažu sa stovarišnim prostorima, maloprodajnim objektima, voznim parkom iupošljavaju oko četrdeset radnika. Pored malih teretnih vozila za dostavu, posjedujemo i dva šlepera što našim cijenjenim klijentima omogućava brzu i efikasnu dostavu.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije