Centar za strane jezike Seal - Brčko

  • Centar za strane jezike Seal - Brčko
Centar za strane jezike “Seal” 2007. godine napunio je prvu deceniju postojanja u četiri grada u BiH (Bijeljina, Brčko, Zvornik i Istočno Sarajevo), a drugu deceniju započeo je i u Srbiji u Novom Sadu. Iza desetogodišnjeg rada ostavio je 5.000 zadovoljnih kandidata, 600 Cambridge diploma, 10 letnjih i zimskih škola u osam država na četiri kontinenta.

Vođen konceptom evropskog međunarodnog okvira priznatom u 146 zemalja sveta za savladavanje stranih jezika, “Seal” obezbeđuje maksimalne uslove za sticanje svetski priznatih sertifikata. Svaki centar “Seal-a” u pet različitih gradova ne odstupa od standarda koji ga čine prepoznatljivim: moderno opremljene škole, predavači stranci (native speakers), udžbenici najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća, bogata biblioteka, internet soba i originalni suveniri iz različitih krajeva sveta, prikupljani na putovanjima gde je “Seal” vodio svoje studente.

U kojem god gradu da se nađete (Bijeljina, Brčko, Zvornik, Istočno Sarajevo ), bilo da ste na proputovanju ili da šetate gradom, a zanimaju vas kursevi ili želite sa “Seal-om” da putujete širom sveta, posetite “Seal” koji je uvek otvoren za ljubitelje putovanja i stranih jezika.

“Seal” - više od škole stranih jezika.Poboljšajte znanje engleskog jezika

Ako želite da unaprijedite znanje stranog jezika, na raspolaganju vam je veliki izbor materijala za sve nivoe. Za nastavnike i profesore engleskog jezika postoji i poseban dio sa literaturom iz oblasti metodologije, gramatike i jezičkih vještina.

STA NAS ČINI DRUGAČIJIMA OD DRUGIH?

Upornost, kvalitet ,savremeno opremljene učionice, veliki broj zadovoljnih kandidata i još mnogo drugih faktora koje ovaj centar svrstava u red najboljih. A cijena?

Pa cijena je prava sitnica. Dovoljno je da se odreknete mjesečnog iznosa dnevno jedne popijene kafe i da sebi priuštite zadovoljstvo učenja nekog od stranih jezika uz profesionalnost Seal Team-a Kako bi ste se uvjerili u realnost onog sto Vam nudimo posjetite nas i napravite pravi izbor. Iskreno se nadamo da smo Vam pomogli da odagnate sve sumnje i neizvjestnosti prilikom donosenja ovako značajne odluke.

Zašto učiti neki od stranih jezika u SEAL-u

SEAL stavlja na raspolaganje svim ljubiteljima stranih jezika i kulture prijatan i sugestivan ambijent,
Struktura kurseva ima za osnovu Zajednički evropski okvir - QCRE (dva kursa u Institutu odgovaraju jednom od nivoa Zajedničkog evropskog okvira)
SEAL je jedna od osnivaca i clanica APLS udruznja BIH.
Na kraju svakog nivoa, SEAL izdaje potvrdu o pohađanju svima koji su pohađali kurs do kraja, sa ocenom koju su dobili na završnom testu
SEAL je partner akreditovanih organizacija sirom svijeta
Kursisti mogu da uce jezik i da putuju sirom svijeta /pogledaj galeriju/
Kursisti imaju pristup biblioteci i internetu uz minimalnu clanarinu
Kursisti mogu da prisustvuju svim manifestacijama i događajima koje organizuje sam SEAL o kojima su redovno obavešteni.
Popusti

- Upis na odabrani kurs važić
Adresa
NjegoŠeva 28, Brčko distrikt, 76100, Brčko distrikt, Bosna i Hercegovina
Porezni broj (ID, PIB, MB)
4400378020002
Kontakt osoba
Srđan Brezo, vlasnik
Telefon
049 211 825
Fax
049 211 825
Hits
544
Ključne riječi