Napredno pretraživanje


RecenzijaVeć jedan duži period na našoj stranici imamo mogućnost pisanja recenzija za profile. Na taj način možete prenjeti drugim osobama vaše utiske o nekoj firmi sa kojom imate pozitiva ili negativna iskustva. Da bi ste napisali recenziju morate se prvo registrovati na našoj stranici i morate se pridržavati nekih osnovnih pravila:

1. Ne smijete koristiti uvredljive riječi i psovke. Vaše nezadovoljstvo možete iskazati i na kulturan način

Opširnije...

VIP ProfiliČesto nas naši korisnici pitaju u ćemu je prednost VIP profila nad klasičnim reklamiranjem sa banerima i zašto bi se odlučili baš za ovaj vid reklame.
Odgovor na ovo pitanje nije baš jednostavan jer svaki vid promocije i reklame ima svoje prednosti i mane.
Jedina prednost bannera jeste što klik na banner vodi direktno na vašu web stranicu. Međutim, šta ako vaša firma ne posjeduje web stranicu? U tom slučaju je ovaj vid promocije za vas nemoguć.

Opširnije...

Open Street MapsKao što je svima poznato za neka područja Google mapa je prilično loše urađena. Jedno od tih područja je i Bosna i Hercegovina. Ipak, Google mapa nam daje niz drugih pogodnosti, najkvalitetniji satelitski snimak, mogučnost kombinovanja sa Google Earth aplikacijom itd.

Opširnije...

DijasporaDanas smo uveli novu kategoriju "Firme iz dijaspore". Na ovaj način želimo olakšati dijaspori uspostavljanje poslovnih kontakta sa zemljama regiona. Sve firme, bez obzira na njihovu djelatnost se upisuju u istu kategoriju, a svoju djelatnost, kao i kompletnu ponudu mogu upisati u polju za opis.

Opširnije...
 
 

Vip profili

Vip Klub

Tek ažurirani profili

Popularni profili

Novi profili

Najbolje ocjenjeni