Napredno pretraživanje


VIP klubVeć nekoliko godina, od kako smo počeli sa radom naša usluga je potpuno besplatna. Tako će ostati i dalje, jer želimo što većem broju firmi omogućiti da postanu dio naše velike zajednice. Konstantno našu uslugu unaprjeđujemo i trudimo se da vam korištenje naše stranice učinimo što ugodnijim.

U zadnjih godinu dana veliki broj naših korisnika je tražio da njihov profil na neki način izdvojimo iz mase, te da na taj način bude vidljiviji i ujedno posječeniji.

Zato smo napravili "VIP klub" u kojem je članstvo potpuno neobavezno, a može biti na jednu ili dvije godine. Članovi dobijaju sljedeće povlastice:

 

Izdvojeni profiliU roku 24 sata od uplate članarine njihov profili će postati VIP profil i biti istaknuti u odnosu na klasične profile na više načina:

1. Na listi profila njihova podloga je uočljive plave boje.
2. U svojoj kategoriji se uvijek nalaze u vrhu stranice.
3. U rezultatima pretrage (ako odgovaraju zahtjevu) se također nalaze u vrhu stranice.
4. Istaknuti su u rubrikama "VIP profili"
5. Pored toga za vrijeme trajanja njihove članarine mogu objavljivati tekstove o svojoj firmi u rubrici "Vijesti VIP članova" i na taj način još više promovisati svoj biznis. 

Detaljan opis procesa učlanjivanja kao i načina objavljivanja tekstova možeze pročitati u našim savjetima.

Ukoliko želite postati naš član posjetite sljedeći link.

Nadamo se da ćete i vi biti član našeg VIP kluba, i iskoristiti ove pogodnosti. Ako ne i dalje ste dobrodošli da sve naše usluge koristite potpuno besplatno.

Vaš,
Nasigurno.com team

 

 
 

Vip profili

Vip Klub

Tek ažurirani profili

Popularni profili

Novi profili

Najbolje ocjenjeni