maxbet

(0)
  • Kisačka 82, Novi Sad, Srbija, Južnobački okrug, 21000, Srbija
  • (021) 443-995 (telefon)
  • nema (nema)
    • :
Detalji

 

MAXBET

 

21000 NOVI SAD

KISAČKA 82

 

DOO ZA PROIZVODNJU. TRGOVINU I USLUGE DAN PLUS INTERNATIONAL NOVI SAD

MAXBET SPORTSKE KLADIONICE I SLOT KLUBOVI

(021) 443-995

TELEFON

(021) 4424-942

TELEFON

(021) 6524-942

TELEFAKS

(011) 4422-444

ONLINE KORISNIČKA PODRŠKA

 

E-mail:

online@maxbet.rs

Sajt:

www.maxbet.rs

 

PIB:

102233977

Matični broj:

07854293

MaxBet grupaciju čine MaxBet sportske kladionice, MaxBet slot klubovi…

U čemu je tajna našeg uspeha?

U činjenici da konstantno razvijamo strategije, povezujemo interesovanja i tragamo za novim izazovima.

Izazovima koji nas inspirišu i koji nam uvek iznova dokazuju da Život je igra.

Kompanija MaxBet nastala je 1997. godine, pod imenom „JuKrijkos“ u Zrenjaninu. Uz dugogodišnji rad i veliko zalaganje, od mlade kompanije izrasla je u prepoznatljivog giganta koji 2008. godine dobija novo ime – MaxBet, i seli se u Novi Sad. Danas smo kompanija koja posluje u mnogobrojnim gradovima u Srbiji, a naše poslovanje prošireno je i na Bosnu i Hercegovinu, Republiku Srpsku, Crnu Goru i od skoro – Afriku.

Biti u toku sa svim sportskim trendovima za nas je imperativ! Pratimo najnovija dešavanja iz oblasti sporta i sportskog klađenja. Obezbeđujemo najbrži protok i dostupnost informacija svim korisnicima. Konstantno radimo na kreiranju jedinstvenih ponuda za igrače i pružamo najbolje uslove za igru i zabavu.

MaxBet nesumnjivo postaje sinonim za društveno odgovornu kompaniju, koju gradimo od samog temelja i na kojoj insistiramo! Kao savesni ljudi i kao članovi društva koji imaju prilike za tako nešto, mi imamo dužnost i obavezu da budemo primer humanosti i odgovornosti. Kompanija se bavi organizovanjem igara na sreću, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem elektronskih ruleta, Texsas Hold’em poker stolova i slot mašina, ugostiteljstvom i pružanjem usluga na automatima za zabavu.

Visoku rangiranost na tržištu ostvarujemo kroz približavanje našim igračima u svakom smislu. Naši lokali na pažljivo odabranim lokacijama kreiraju moćnu mrežu u oblasti igara na sreću i čine da MaxBet bude uvek tu za svoje igrače sa uvek atraktivnim ugostiteljskim ponudama.

 

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije