Napredno pretraživanje


Registracija:

Registracija


- Da bi upisali vašu firmu u poslovni imenik prvo se morate registrovati. To možete učiniti klikom na "Registracija" u glavnom izborniku. 


 

 

 

 

 

Prijava

 
 Poslije uspješne registracije morate se prijaviti sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali. Korisničko ime i lozinku zapamtite jer će vam biti potrebni ukoliko budete željeli izvršiti neke izmjene na svom profilu.

 

 

 

 

 

 Upis firme i kreiranje profila:

Dodaj profil 
Sljedeći korak je upis u poslovni imenik. Otvorite kategoriju u koju želite upisti vašu firmu i klikom na "Dodajte svoj profil ovdje" u gornjem desnom uglu dolazite do obrasca koji treba popuniti.

-Prilikom upisa vodite računa da stavite što tačnije i potpunije podatke o vašoj firmi, Ne zaboravite da je to vaša reklama i da treba da vam dovede potencijalne klijente.

-Popunite sva polja, ako ste u mogučnosti postavite slike i označite vašu adresu na karti. To če vašu stranicu učiniti ljepšom i potpunijom.

 

 

 

Promjena ktegorije

 

 Ukoliko ste izabrali pogrešnu kategoriju prilikom upisa je možete promjeniti. U vrhu formulara kliknite na "promjeni kategoriju".

 

 

 

 

 

 

 

Promjena kategorije

   Otvoriće vam se obrazac za upravljanje kategorijama. Kliknite na naziv kategorije koju želite. Njeno ime će se za par sekundi pojaviti u kvadratiću uznačenom ljubičastom strelicom. Kada kategorija sadrži i podkategorije otvoriće vam se u tom istom prozoru, tako da svoju djelatnost možete još preciznije odrediti. Klikom na link "Nazad" označen zelenom strelicom uvijek se možete vratiti na "višu" (roditeljsku) kategoriju. Po završetku izbora kliknite na "Obnovi kategoriju" (označeno crvenom strelicom) za promjenu postojeće kategorije. Ukoliko vašu firmu želite, pored postojeće, dodati u neku drugu kategoriju, umjesto "Obnovi" kliknite na "Takođe postavi i u ovu kategoriju" (označeno plavom strelicom). Sve promjene ćete vidjeti u prostoru iznad crvenog kvadratića.

 

Ukoliko nvam je potrebna još neka pomoć, pogledajte naš link sa savjetima ili nas kontaktirajte

 

 

 
 

Vip profili

Vip Klub

FacebookLikeBox

Tek ažurirani profili

Popularni profili

Novi profili

Najbolje ocjenjeni