Ingenium d.o.o

(0)
Detalji

Iako novo ime na tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini, Ingenium Real Estate predstavlja kompaniju čiji se tim može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom iz oblasti nekretnina. Iako specijalizirana za područje Kantona Sarajevo, kompanija Ingenium Real Estate pruža vrhunsku uslugu u oblasti poslovanja sa nekretninama svima onima koji žele da kupe, prodaju, iznajme ili unajme nekretninu na prostoru cijele Bosne i Hercegovine. Dugogodišnje iskustvo i iscrpno poznavanje kretanja na tržištu nekretnina zasigurno Ingenium Real Estate čini poželjnim partnerom kako za domaće kompanije, tako i za partnere širom svijeta.

Ingenium Real Estate je tim mladih, iskusnih i odgovornih ljudi koji su kroz profesionalno praćenje, analizu tržišta i veliki broj nekretnina koje nude za najam i prodaju, uvijek spremni kvalitetno odgovoriti na sve izazove koji se pred njih postave. Građenje uspjeha na dugoročnim planovima i korektnim odnosima sa klijentima rezultiralo je stvara-njem međusobnog povjerenja sa našim partnerima, kroz šta se naša misija i ostvaruje.

Ako prodajete ili iznajmljujete, Ingenium Real estate će Vam pomoći da to napravite što ekspeditivnije, uspješnije i sa što manje šetnje kroz Vašu nekretninu.

Ako pak kupujete ili unajmljujete, Ingenium Real Estate je tu da Vam ponudi veliki broj nekretnina koje odgovaraju Vašim zahtjevima, pomogne Vam pri odabiru, ukaže na pozitivne strane nekretnine, kao i na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine.

Iako je osnovna djelatnost posredovanje u prometu svih vrsta nekretnina, Ingenium Real Estate se bavi zastupanjem, konsaltingom, istraživanjem tržišta, te unaprjeđenjem i profesionalizacijom poslovanja u oblasti tržišta nekretnina.

Naši su klijenti naši poslovni partneri, što njihove ciljeve čini i našim ciljevima, a njihove uspjehe i našim uspjesima.

Postavljanjem najvišeg standarda poslovanja i uz pomoć inovativnih metoda koje se primjenjuju u poslovanju naše kompanije, naši klijenti uvijek postižu bolje i više.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije