VAT d.o.o.

(0)
Detalji

VAT SERVIS, VAŠA PREDNOST

VAT d.o.o. osnovan je 1992. godine. Naša delatnost obuhvata uvoz, distribuciju, održavanje i servisiranje profesionalne opreme i kućne bele tehnike, uvoz rezervnih delova, kao i veleprodaju i maloprodaju kućne i profesionalne bele tehnike.

VAT d.o.o. je ovlašćeni uvoznik i distributer LG profesionalne opreme za perionice, autorizovani servisni centar za Samsung Electronics kućne aparate i distributer rezervnih delova za belu tehniku Candy-Hoover grupacije.

Od aprila 2018, uspostavili smo stratešku saradnju sa kompanijom Comtrade Distribution, vlasnikom brenda Tesla, u oblasti tehničke podrške i organizacije servisne mreže za Tesla belu tehniku. Kao centralni servis, zaduženi smo za organizaciju i realizaciju kompletne tehničke podrške za kupce u Srbiji.

Danas smo vodeći servisni i logistički centar i servis bele tehnike sa velikim brojem ugovornih partnerstava širom Srbije, uz punu podršku u pogledu tehničkih informacija, obuke kadrova i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Svakodnevno unapređenje poslovanja i efikasna komunikacija sa servisima i krajnjim korisnicima predstavlja cilj kojem težimo. U svom poslovanju primenjujemo najnovije informatičke tehnologije, dijagnostiku, alate i opremu, savremene tehnike otklanjanja kvarova, uz svakodnevno usavršavanje naših tehničara.

Naš moto je: „Visoka profesionalnost, brza i kvalitetna usluga“. I svakodnevno se trudimo da svoj moto pretvorimo u vašu prednost.

Lokacija
Napiši recenziju

Da bi ostavio komentar potrebno je da se registruješ.

Druge slične lokacije